Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

De eerste indruk van een bedrijf wordt in de meeste gevallen opgedaan bij het bezoek aan de website of sociale media van het bedrijf. Professionele en recente foto’s van het bedrijf, het management, medewerkers en bedrijfsprocessen op de bedrijfswebsite zijn dan ook een absolute vereiste voor een goede eerste indruk. Hetzelfde geldt natuurlijk voor alle andere bedrijfsuitingen waar van dergelijke foto’s gebruik wordt gemaakt, zoals bedrijfsintranet en brochures.

Laat voor uw website of voor sociale media door mij de essentie en de uitstraling van het bedrijf vastleggen door het fotograferen van de bedrijfslocatie, medewerkers, werkprocessen, werkzaamheden, materieel , producten, etc.

De foto’s worden naar keuze aangeleverd als JPEG of PNG bestand met een resolutie van 300 dpi. De foto’s zijn daardoor uitstekend te gebruiken voor drukwerk, website, promotiematerialen, sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn, stuur mij dan een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website.