Afdrukmogelijkheden

Afdrukmogelijkheden

Uw foto’s worden naar keuze aangeleverd als JPEG of PNG bestand. U kunt de foto’s dan ook gebruiken in nagenoeg elke foto viewer of bewerkingsprogramma en op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn

Wilt u uw foto’s ook graag afgedrukt hebben, dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor. Zo kunt u de foto’s los op gewoon papier of op Fujifilm premium fotopapier laten afdrukken in verschillende formaten maar u kunt de foto’s ook als fotoboek laten afdrukken.

Wilt u foto’s als wanddecoratie gebruiken dan kan dat in verschillende maten en afgedrukt op verschillende materialen zoals canvas, als poster, aluminium, forex (vederlicht hardschuimplaat), acrylglas, combinatie acrylglas en aluminium, op hout, etc.

Heeft u meerdere foto’s die u af en toe wilt wisselen als wanddecoratie, dan is wellicht het gebruik van een wisselsysteem een goede optie.

Samen met u neem ik graag uw wensen en de verschillende oplossingen en mogelijkheden door, zodat u maximaal kunt genieten van uw mooie foto’s.