Afdrukmogelijkheden

Afdrukmogelijkheden

De foto’s worden naar keuze aangeleverd als JPEG of PNG bestand met een resolutie van 300 dpi. De foto’s zijn daardoor uitstekend te gebruiken in nagenoeg elke fotoviewer of fotobewerkingsprogramma, maar ook op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de foto’s af te laten drukken.

Afdruk op papier
Wil je de foto’s ook graag afgedrukt hebben, dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor. Zo kun je de foto’s los op gewoon papier of op Fujifilm premium fotopapier laten afdrukken in verschillende formaten maar je kunt de foto’s ook als fotoboek laten afdrukken.

Als vaste wanddecoratie
De foto’s als wanddecoratie gebruiken is natuurlijk ook een optie. Dat kan in verschillende formaten en op verschillende materialen zoals canvas, als poster, aluminium, forex (vederlicht hardschuimplaat), acrylglas, combinatie acrylglas en aluminium, op hout, etc.

Als wisselende wanddecoratie
Wil je meerdere foto’s af en toe kunnen wisselen als wanddecoratie, dan is het gebruik van een wisselsysteem een goede optie.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn, stuur mij dan een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website.